Kontaktne leče pri Stolnici

Kontaktne lečeSte se naveličali nositi očala ne da bi bili napol slepi ali pa bi ker vas ponavadi zaradi njih pečejo oči? V Optiki pri Stolnici vam nudijo očesne leče vseh vrst.

Za vas imajo na izbiro leče narejene po meri ali iz zaloge, torične, poltrde ali pa za posebna očesna bolezenska obolenja.

Kaj sploh so kontaktne leče?

So neopazni prosojni medij, ki si ga vstavimo v oko. Te leče omogočajo posamezniku da vidi brez pomoči očal. Zaradi tako velikega napredka tehnologije lahko dandanes nosi leče prav vsak, ne samo slabovidni. Za več informacij o kontaktnih lečah ter Optiki pri stolnici kliknite http://www.optikas.com/kontaktne-lece.html

V Optiki pri Stolnici imajo predvsem leče najnovejše generacije, ki so narejene iz silikonskega hidrogela.

Pred začetkom nošenja kontaktnih leč, vas čaka zelo pomemben pregled kjer se oceni primernost uporabnika glede na uporabo leč. Po pregledu vas specialisti naučijo kako vstaviti lečo v oko, kako jo rokovati, odstraniti in negovati. Na koncu pa vas čakajo tesne kontaktne leče, posodica, tekočina ter seveda navodila.

Pri Stolnici delijo kontaktne leče na tri skupine. Delijo se na 1-dnevne, 14- dnevne ter 30- dnevne leče. Po posvetu z optometristom pa vam priporočijo nošenje določenih.

Za nego vaših kontaktnih leč pa imajo naprodaj tudi tekočine za nego.