Pnevmatike

Pnevmatike

Ali so se Vaše pnevmatike predrle ali pa potrebujete nove, zaradi menjave letnih časov? Seveda je najboljša rešitev AMR avtooprema, kjer Vam ponujajo kakovostne in cenovno ugodne pnevmatike. Poleg Pnevmatik Vam tudi ponujajo razno avtoopremo, avtomobilske ključe, brisalce, avtokozmetiko in motorna olja. Če Vas zanima še več, si lahko pogledate spletno stran amravtooprema.si, kjer Vam ponujajo pnevmatike in drugo avtoopremo.

Podjetje AMR Vam ponuja različne pnevmatike iz različnih podjetij: Infinity, Kumho, Goodyear, Hankook, Falken, Fulda, Continental, Dunlop, Barum, Bridgestone. Podjetje AMR Vam tudi ponuja indeks hitrosti:

  • T-max 190 km\h,
  • H-max 210 km\h,
  • V-max 240 km\h,

Seveda Vam ponujajo letne gume, zimske gume in celoletne gume. Ponujajo Vam pnevmatike raznih dimenzij, ki ustrezajo vsem znamkam vozil. Cene so odvisne od velikosti in znamke pnevmatike.

Kaj sploh so pnevmatike? Pnevmatike so z zrakom napolnjene kolesa, ki so narejena iz gume. Prvi izumitelj prave pnevmatike je bil Škot John Boyd Dunlop, ki je bil živinozdravnik. Pnevmatiko pa je naredila tako, da je z zrakom napolnil svinjsko črevo za ublažitev kolesa pred udarci.

Če ste se odločili za nakup pnevmatik, imate na izbir nakup preko spleta ali pa če oglasite kar pri njih. Ste se odločili za nakup preko spleta pa neveste kako? Podajamo vam par preprostih korakov za nakup preko spleta. Prvo kot prvo se morate najprej registrirati , potem pa še prijaviti. Ko se prijavite si greste lahko ogledovati artikle. Za lažjo izbiro artiklov so Vam na voljo slike od artikla in informacije. Ko si izberete svoj artikel, preprosto kliknite okvirček “Dodaj v košarico”, potem pa ko zaključite z nakupom pa kliknete okvirček “Zaključek nakupa”. Vpišete samo še osebne podatke in naslov dostave. In to je to. Zdaj lahko samo še čakate, da Vam vaš artikel dostavijo na dom.