Pokrivala proti toči

Zadnje čase kar pogosto pada toča, ki lahko uniči celotno zunanjost vašega avtomobila. Pred točo lahko avto skrijemo v garažo, kjer je varen. Veliko ljudi pa te možnosti nima, saj nimajo tako velike garaže, da bi svoje avtomobile skrili. Ko začne padati toča je potrebno svoj avto hitro skriti, vendar je ponavadi vse to že prepozno. Najbolj primerna rešitev so pokrivala proti toči, katere ponuja tudi spletna trgovina Withcar na dodani povezavi.Pokrivala proti toči

Pokrivala proti toči, poleg toče ščiti avto pred dežjem, soncem, prahom, umazanijo, vlago, drevesno vodo in še bi lahko naštevali. Pokrivala proti toči so primerna v zimskem kot tudi poletnem času. Njihova pokrivala za avto so izdelana iz zelo kvalitetnega materiala, ki je obložen z dovolj debelo zaščitno oblogo. Ta obloga ščiti vse izpostavljene dele vašega avtomobila pred točo oziroma udarnimi poškodbami. Pokrivalo proti toči je za uporabo zelo enostavno, saj ga hitro in s tem tudi enostavno namestite na vaš avtomobil. Pokrivala pri spletni trgovini Withcar vsebujejo napajalne elastike, ki so zelo močne. Tako boste lahko zagotovili dobro pritrditev pokrivala na vaš avtomobil, kar pa je zelo pomembno ko je zunaj močnejša nevihta in s tem močnejši sunki vetra.

Pokrivala proti toči so različne velikosti. Na zgoraj dodani povezavi ponujajo štiri različne velikosti pokrival in ciser M, L, XL ter XXL. Kliknite na zgoraj dodano povezavo in si tako najdite pokrivalo, ki je primerna za vaš avtomobil. Pokrivala proti toči so le eden izmed izdelkov, katera ponuja spletna trgovina Withcar. Na voljo so vam tudi strešni nosilci, tipske preproge, tipske mreže, snežne verige, strešne kovčke, zaščitne nalepke za odbijač in še bi lahko naštevali. Naročite si njihova kakovostna pokrivala proti toči ali pa marsikaj drugega. Zagotavljamo vam, da boste bili z vsemi njihovimi izdelki več kot dovolj zadovoljni.