Ponudba terapevtskih in potovalnih blazin

Ste že kdaj razmišljali o nakupu terapevtske ali potovalne blazine? Terapevtska blazina je odličen artikel za uporabo po porodu, pri težavah s hemeroidi, za lajšanje bolečin pri poškodovani ali boleči trtici, pri bolečinah v kolku, pri bolečinah spodnjega dela hrbtenice in ob vnetju prostate. Sama terapevtska blazina za sedenje je zasnovana tako, da ima na sredini odprtino, kar pomeni da na središču sedenja ne prihaja do pritiska in s tem tudi ne do bolečin na predelu zadnjika, saj le ta namreč ne pritiska na trdo podlago ob sedenju. Mehko in zračno polnilo, ki ga vsebuje terapevtska blazina pa omogoča mikro masažo in prekrvavitev. Terapevtsko blazino lahko dobite v okrogli ali kvadratni obliki s polnilom pirinih ali ajdovih luščin s cvetovi sivke.

terapevtska blazina

Za izdelavo terapevtskih blazin iz naravnih materialov sicer skrbi slovensko podjetje, ki sliši na ime Sem eko. Terapevtske blazine, ki ji izdeluje to podjetje, poskrbijo za hitro prileganje telesu, za mikro masažo na predelu sedenja, za boljšo prekrvavitev in s tem lajšanje bolečine ter za zračnost in prevodnost toplote, ki omogočata, da se med sedenjem na mestu, kjer sedite, ne boste potili. Naravno polnilo terapevtskih blazin izpod rok slovenskih proizvajalcev je zračno in prožno. Luščine v blazini so trpežne in imajo dolgo življenjsko dobo ter nevtralizirajo negativna sevanja. Terapevtske blazine lahko dobite v pisanih barvah, vse pa imajo tudi vonj po sivki, ki dodatno pomirja in skrbi za udobje.

Omenjeno slovensko podjetje pa se ne ukvarja le z izdelavo terapevtskih blazin temveč tudi ostalih artiklov iz naravnih materialov, ki skrbijo za udobje doma, v avtu ali v službi. Med drugim boste v ponudbi naravnih artiklov našli tudi potovalno blazino, ki bo poskrbela za vaše udobje na različnih potovanjih. Verjetno ste že večkrat, ko ste potovali, razmišljali o tem, kako prikladno bi bilo, če bi imeli kvalitetno potovalno blazino. Sama sem si kupila potovalno blazino preko podjetja Sem eko in moram reči, da sem z njo res zadovoljna. Kvalitetna in udobna potovalna blazina mi pri mojem potovanju res veliko pomeni.

Več o potovalnih blazinah, terapevtskih blazinah ter drugih artiklov, ki jih ustvarjajo slovenski proizvajalci, lahko preberete na spletni strani podjetja Sem eko. Ponudba različnih artiklov iz naravnih materialov je zares pestra, med najbolj priljubljenimi pa so zagotovo naravni vzglavniki, ki skrbijo za zares kvaliteten, udoben in miren spanec. To slovensko podjetje vam nudi zares kvalitetne artikle, ki bodo zagotovo bistveno vplivali na kvaliteto vašega življenja, pa naj bo to doma, v avtu ali v vaši službi. Gre tudi za artikle, ki ne povzročajo težav s pršicami, saj so polnila povsem naravna.

V kolikor vas zanima nakup kvalitetne, udobne, naravne in lepe potovalne ali terapevtske blazine, vam po lastnih izkušnjah priporočam, da obiščete spletno stran slovenskega podjetja Sem eko in preverite ponudbo različnih artiklov iz naravnih materialov. Če boste imeli kakšno dodatno vprašanje, pokličite strokovnjake in jih povprašajte za mnenje ali nasvet. Prepričana sem, da vam bodo z veseljem pomagali na poti do optimalnega nakupa za vas. Tudi vi si privoščite potovalno ali terapevtsko blazino!