Zobne luske za popoln nasmeh in bleščeč videz

Zobne luske so nova tehnologija, ki omogoča, da se vaši zobje oblečejo  novo prevleko in zagledajo fantastično, kar si poglejte na tej povezavi https://luxdental.si/zobne-luske/ kjer se lahko naročite na brezplačen pregled. Narejene so iz keramike in zgledajo enako kot naravni zobje. Zobozdravnik jih nalepi na vaše zobe. Z njimi lahko spremeni barvo vaših zob in izgled, če imate poškodovane ali tudi malo nerodno razmaknjene, se lahko zapolni neestetska manjša vrzel med zobmi. Kakovostne keramične zobne luske so lepe in tudi nemoteče za vaše zobe, ker jih zaščitijo in niso občutljive na temperaturne spremembe, kot sta vroča ali mrzla hrana in tekočina.

zobne luske

Če imate okrušene zobe in neravne ali rjave, so zobne luske idealna rešitev za vaš problem. Zobozdravnik vas bo pregledal in ocenil, ali ste primeren kandidat za zobne luske. Morda vam lahko predlaga tudi kakšno drugo rešitev, odvisno je od stanja vaših zob in estetskega videza, ki bi ga v končni fazi radi dosegli.
Najprej vam bo seveda vzel odtis ust in zob, da bo lahko na podlagi tega zobni tehnik izdelal luske za vaše zobe. Lahko se izgledejo luske za vse zobe ali pa samo za nekatere. V vsakem primeru se izbere točno določena barva, ki vam ustreza in ta barva bo potem za stalno. Zobne luske se namreč ne spreminjajo, ker so izdelane iz kakovostnega materiala, ki na spremembe ni občutljiv ter je trajen.
Nato, ko so luske izdelane, vas povabi v ordinacijo in še zadnjič preveri, ali se luske res prilegajo vašim zobem in ali so prave barve. Če je vse v redu, jih bo s posebno snovjo trajno nalepil na vaše zobe. To je tako trdno, da se jih ne da odlepiti in bo zgledalo, kot da imate lastne zobe. Spet ali pa prvič boste imeli res bleščeč nasmeh in popoln videz zob, kot filmski igralci.